Facebook Sayfamızı Beğenip Bizlerin Son Dakika Paylaşımlarını Takip Edebilirsiniz... | YORUM YAPMAYI UNUTMAYALIM...

Feedburner E-Posta Abonelik Formu Eklemek

|
Tarih: 08:49 Kategori: , Yorum: Yorum Yap


FeedBurner e-posta abonelik formu eklemek




Herkese Selam Yine Biz BlogEklentin.blogspot.com arkadaşlar bugün size feedburner e-mail yaptığınız yazıların anında ziyaretcilerin msnsine ulaşmasını sağlıyacağım.kullanışlı bir kod.






Feedburner E-Posta Abonelik Formu Eklemek


Burada ise aktif ettiğimiz Feedburner'den E-Posta Aboneliğini kullanacağız. Bununla sizi takip eden ziyaretçilerine bir mail ile son konunuzu göndermenize yardımcı olacaktır. Ve tabi ki kaç kişi e-posta ile takip ediyor onuda öğrenebileceksiniz.

Feedburner'e önce giriş yapın. Daha sonra Publicizebölümünü seçin. Oradan da E-mail Subscriptions seçip eğer E-Posta aboneliği aktif değilse aşağıda resimde gördüğünüz gibi aktif edin. 


E-Posta Aboneliğini aktif ettikten sonra sayfa yenilenecektir. Sayfa yenilendikten sonra 2 çeşit kod kutusu çıkacak ekrana. Siz ilk kodu blogunuza ekleyin. Aşağıda resimde gördüğünüz gibi.
Ben direkt olarak size kodu veriyorum.  Kodu şu şekilde uygulayabilirsiniz:

  • Kumanda Paneli
  • Yerleşim
  • Gadget Ekle
  • Yeni HTML/Javascript 'i seçip açılan kutuya aşağıdaki kodu yapıştırın.
<form style="border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=blogspot/XABuk', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true"><p>Enter your email address:</p><p><input type="text" style="width:140px" name="email"/></p><input type="hidden" value="blogspot/XABuk" name="uri"/><input type="hidden" name="loc" value="en_US"/><input type="submit" value="Subscribe" /><p>Delivered by <a href="http://feedburner.google.com" target="_blank">FeedBurner</a></p></form>
blogspot/XABuk yazan yere kendi Feedburner adresinizi yazmayı unutmayın. İşlem bitmiştir. Kodunuz hazır. Yapamadığınız bir yer olursa "Yorum" bölümünden iletebilirsiniz. Tekrar görüşmek üzere, kolay gelsin iyi BlogEklentileri...




Internet Explorer Firefox Opera Google Chrome Safari


blogcu blogger Facebook Sayfaları Bedava-sitem Tumblr Blogları Wordpress

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


counter Kişi Tarafından Görüntülendi
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok: