Facebook Sayfamızı Beğenip Bizlerin Son Dakika Paylaşımlarını Takip Edebilirsiniz... | YORUM YAPMAYI UNUTMAYALIM...

Seo Kullanımına Dikkat!

|
Tarih: 04:16 Kategori: , Yorum: Yorum Yap
Blog Sayfalarınızı Hazırlarken Seo Düzenine Dikkat Edin

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Blogger Seoüzerine bir konu hakkında paylaşımda bulunacağım. Malumunuz Google, Seo açısından çok önemli. Yapılan seo çalışmalarınıza bu konu ile bir yenisini eklemiş olacaksınız. SEO'nun faydalarını ziyaretçi sayınızla doğru orantılı olduğunu fark edeceksiniz. 

Emek vererek, zaman harcayarak oluşturduğunuz konuların Google'da ilk sıralara yükselmesini hepimiz isteriz elbette, gelin şimdi bu konunun biraz daha detayına inelim.Ben şimdi sizlere tek tek bu özellikleri nasıl kullanabileceğinizi anlatmaya çalışacağım.

Sayfalarınız için yapacağınız SEO düzeni 6 maddede şöyle açıklanmış:

1. Link Bağlantılar Düzeni: Konu içerisinde link vermek. Eğer blogunuza yeni bir makale yazıyorsanız, mesela SEO üzerine yeni bir konu yazıyorsunuz daha önce SEO üzerine yazmış olduğunuz eski konunuzun linkini vererek makaleleri birbirine bağlamış olursunuz. Bu tür çalışmalarınızda mutlaka deneyin.

2. Keyword(Etiket) Yöntemi: Yazmış olduğunuz her makaleye uygun etiketleri düzenli girmeye çalışın. Ortalama 3 olarak belirtilen etiket kullanımına özen gösterin. Sitenizde her konuda etiket sayısı fazla isearama motorları tarafında ban yemeniz söz konusu olabilir. 

3. Başlık: Bloguza açacağınız konuya kesinlikle özgün ve konuya uygun bir başlık giriniz. Mümkün olduğu kadar kısa ve anlaşılır bir başlık kullanın. Çünkü kimse uzun bir yazı ile arama yapmaz. ( Bu konuyu dikkate almalısınız. )

4. H1 Kullanımı: Makale içinde kodlama yaparken H1 düzenine uygun kullanmaya çalışın. Konu içerisinde en az 1 adet H1 kullanınız.
5. İçerik Optimizasyonu: Şimdi ise konu başlığında belirttiğim gibi konularınız da ki SEO için, yapmanız gereken şey: makaleniz en az 120 kelime içermeli. Konu başlığını mümkün olduğu kadarıyla konu içerisindemutlaka belirtiniz. Son olarakta özellikle belirtmek istediğiniz konuları kalınlaştırarak veya renklendirin.
6. Resim Düzeni: Makalenizde resim kullanıyorsanız eğer mutlaka bir kullanın. Resmin ne olduğunu belirtin.   

Benden şimdilik bu kadar, eğer sizinde bu konu üzerinde paylaşmak istedikleriniz olursa konuya ekleyebilirim. 
Unutmayın: Görüşleriniz her zaman önemlidir. Bir başka konuda görüşmek üzere, kolay gelsin iyi bloglamalar.

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


counter Kişi Tarafından Görüntülendi
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok: