Facebook Sayfamızı Beğenip Bizlerin Son Dakika Paylaşımlarını Takip Edebilirsiniz... | YORUM YAPMAYI UNUTMAYALIM...

Blogunuza "Google Arkadaşım Ol" Eklentisini Ekleyin

|
Tarih: 11:00 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap

Blogunuza "Google Arkadaşım Ol" Eklentisi Ekleyin

Bloguma sonradan eklediğim " Google Arkadaşım Ol "eklentisini sizlerle de paylaşmak istedim. Son zamanlardaki güncellemesinden sonra daha fazla ihtiyaç duyulacağını düşündüm. Hatırlarsanız Google+ yorumlarını blogger yorumlarına entegre etmişti. 

Eğer facebook ve twitter'dan sonra Google'da da daha fazla aktif halde kullanmaya başladıysanız bu eklenti işinize çok yarayacaktır. Oldukça güzel ve şık tasarımlanmış bu eklenti ile ziyaretçilerinizle google+ile de iletişim halinde olup daha geniş alana yayılacaksınız. 

Eklentiyi blogunuza eklemek için:
Kumanda Paneli > Yerleşim > Gadget Ekle > HTML/Javascript yolunu takip edin açılan yeni boş kutuya aşağıdaki kodu yapıştırın.
<center><div style="border:1px solid #000; 
-webkit-border-radius:5px; 
  -webkit-border-radius:5px; 
  -moz-border-radius:5px; 
  border-radius:5px; 
  
width:278px;font-family:verdana;font-weight:bold;color:#666;"><div style="background: #F1921A;padding:2px;height:30px;font-size:14px;color:#fff;"><center style=" margin-top: 5px;">Google Arkadaşım Ol</center></div><center style="margin-top:5px;"><div style="font-weight:bold;padding:5px;">Bloglama Zamanı</div><a href="https://plus.google.com/u/0/111465956650953791360"><img src="https://lh6.googleusercontent.com/-vYWE8mroKvI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAHrw/Hk-7bYFG8cc/s120-c/photo.jpg"alt="Bloglama Zamanı" width="80" height="80" border="0" /></a><br /><br/><div style="font-size:80%;">Google+ paylaşımlarımı takip etmek için çevrelerinize ekleyin.</div><br/><script type="text/javascript">window.___gcfg={lang: 'tr'};(function(){var po=document.createElement("script");po.type="text/javascript";po.async=true;po.src="https://apis.google.com/js/plusone.js";var s=document.getElementsByTagName("script")[0];s.parentNode.insertBefore(po, s);})();</script><g:plus href="https://plus.google.com/u/0/111465956650953791360" rel="author" width="210" height="69"></g:plus></center></div></center>

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..



" />


Blogger eklentileri


counter Kişi Tarafından Görüntülendi
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok: